KURZY A KONZULTACE PRO BARISTY A KAVÁRNíKY

Káva pro svůj požitek, pro vaše hosty, pro vaši rodinu? Pro baristu je na prvním místě vyspělá profesionální technologie, to ale neznamená, že si máte domů pořizovat přístroj v řádech sta tisíců. Máte-li rádi kávu, chce to hlavně naučit se ji správně připravit. Vás stroj vám k tomu jen dopomůže. 


KURZ BARISTA

kurz určen osobám profesně se angažujícím v oboru gastronomie. Těm, kteří kávu nabízejí svým hostům a nechávají si za ni zaplatit. Těm, kteří kávu nějakým způsobem připravují nebo budou připravovat a chtějí být v tomto lepší nebo nejlepší. Těm, kterým nestačí prostě jenom vařit kafe, ale těm, kteří chtějí, aby každý šálek espressa byl precizně a konstantně připraven. Těm, kteří chtějí znát svůj produkt, který nabízí ostatním.

  • řekneme si, vše o kávovníku
  • o pěstování kávy
  • o způsobech zpracování kávy a o tom, jak tyto způsoby ovlivňují nejen její chuť
  • o skladování, pražení, logistice, druzích a jejich odrudách
  • ukážeme si defekty kávy a řekneme si, čeho všeho se na kávě dopouští
  • řekneme si rozdíly, mezi kávou výběrovou a tou, která výběrová není
  • vysvětlíme si, jak je důležité správně zvolit kávové technologie 
  • otestujeme si své chuťové smysly
  • připravíte si tolik kávových nápojů na bázi espressa, kolik zvládnete
  • vysvětlíme si chyby, ke kterým při přípravě espressa dochází
  • dokážeme vám, jak moc je hygiena práce s kávou klíčová
  • naučíme vás, jak správně a efektivně nastavit mlýnek

Male cafe 16. 8. 2020 - 07
mc sarka - 35
mc sarka - 04
CHCI KAVÁRNU CHCI PORADIT

neplýtvejte kávou, netvořte zbytečný odpad, šetřete své finance i hodnotu svého produktu/práce/technologie, dokážeme vám, že s vytvořeným respektem ke kávě lze pochopit souvislosti práce s touto významnou komoditou

  • vždycky byl váš sen, mít vlastní kavárnu a věnovat se takto lidem nebo se vám naskytla šance provozovat kavárnu, ale nevíte, jak tuto možnost uchopit
  • pouštíte se do jednoho z nejsložitějších oborů obecně, je náročný na fyzičku, o psychice ani nemluvě…zároveň je ale nádherný ve své otevřenosti…vše víte hned, pochvaly i negativa se k vám dostanou téměř okamžitě po položení šálku kávy na stůl před vašeho hosta. Sebereflexe může být obrovská. Možnosti, které se před vámi tímto oborem otevírají jsou nepřeberné. Stačí si jen vybrat, kterou cestou půjdete. Vyberete-li cestu precizní kávy a vysokého standardu kvality, pomůžeme vám s kroky k dosažení stanovených cílů. 
  • nevyhazujte peníze za zbytečně nakoupené nepotřebné technologie
  • nestrácejte čas při zjišťování již zjištěného a zkušenostmi opředeného
  • nehledejte, co už bylo dávno nalezeno
  • pomůžeme vám zařídit funkční pracovní plochu od vaši první objednávky po večerní úklid
  • Přijedeme za vámi, nabídneme několik možností, doporučíme profesionály pro váš rozvoj, 
  • naučíme vás připravovat kávu, vysvětlíme, jak  vést podnik, jak vést lidi

mc sarka - 26
mc sarka - 42
110C6D05-2660-4EA4-974A-5BEC325CE293_1_201_a